Massage Su logo Chinese Gezondheidsmassage Su

Wij hebben diverse massages voor u. De Chinese massage dempt de pijn en geeft een betere doorbloeding van het weefsel.
Een Chinese massage kan ook preventief werken en ontspannen.
Hoe denkt u over een ontspanningsmassage om zelf eens goed te relaxen en weer op te laden, uw spieren zullen u dankbaar zijn!

1/2 uur massage € 25
1 uur massage € 35
1 1/2 uur massage € 55
1/2 uur voetmassage € 25
1/2 uur kruidenolie massage € 30
Cupping € 20
Pedicure € 25
Massage

Bij een 1/2 uur massage kunt u zelf aangeven waar u last van heeft en deze plekken proberen wij dan te verlichten.

Massage

Bij een Chinese massage van 1 uur wordt uw gehele lichaam grondig met olie gemasseerd. U zult zich heerlijk ontspannend en verkwikkend voelen. Uiteraard wordt er extra aandacht gegeven aan de door u aangegeven pijnlijke plekken of aan spieren waarvan u niet wist dat ze vast zaten.

Massage

Bij een Chinese massage van 1 1/2 uur wordt er extra aandacht aan uw lichaam gegeven en de pijnlijke plekken zullen uiteraard los zijn gemasseerd. De massage in combinatie met warme olie is een weldaad voor uw lichaam. U zult zich na het ondergaan van deze massage volledig ontspannen voelen.

Cupping

Cupping is een eeuwen oude massage techniek uit China. Er worden glaasjes verwarmd waardoor er warmte in de cup ontstaat. Hiermee kun je het cuppingglaasje vacuum op de huid zetten. De cup trekt niet alleen de huid, maar ook het bindweefsel en spierweefsel omhoog. Hierdoor ontstaat extra doorbloeding en heft op deze manier talloze klachten op. Deze therapie kan helpen bij hoofdpijn, migraine, spierklachten en schouders. Deze massage is uitermate geschikt voor het opheffen van lage rugpijn.

Olie

Bij een Chinese kruidenole massage wordt de warme kruidenolie direct via het huidoppervlak opgenomen. Om een zo groot mogelijk voordeel te halen laat u de olie tot ongeveer 8 uur in het lichaam trekken. Hierdoor kunnen de werkstoffen door het lichaam geabsorbeerd worden. Uitstekend voor antistress en ontspanning.

Voetmassage

Bij een 1/2 uur voetmassage wordt via de voeten de mens als geheel behandelt. Via massage van reflexpunten in de voetzones kunnen blokkades worden opgeruimd en de energiestroom weer op gang gebracht. Het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest wordt hierdoor weer hersteld. U kunt uiteraard ook een voetmassage nemen van 1 uur.

Bij een pedicure worden uw teen nagels geknipt, het eelt verwijdert, kloven en ingroeiende nagels behandeld. Een fijne voetscrub en het toepassen van een voedende voetencreme sluit de pedicure behandeling prettig af.